Sunday, June 27, 2010

Woot..woot month!

Okay let see what I have got.


Tadaaaaaaaaaa!! We won! we won! :)
okay see more below:

Let me highlight more.
Since y'all semua confirm tak nampak with that shaky pictures
My team ( Cewah Team) won 2nd place in 2010 Cyberview GREAT Paintball Tournament, yesterday.
So glad me and 4 others boleh go through the final mengalahkan beberapa ( i dunno how many of em) group.
heee...


Seriously, I'm in love with this game. haha...fun liao!!
I just enjoyed the game, even got butterflies stomach at first place.
Oh yeah, this is my first experience played Paintball. Usually, I just heard kenya (bukan nama sebenar ;P ) cerita pasal game nih...heheee...

yang paling huduh diatas. itu saya.

such a GREAT experience.
love it.
yang paling tak boleh blah, masuk cyberjaya tv tu...ahaks..ahaks..ahaks (ketawa bangga)

_________________________________________________________________

Sebenarnya, banyak lagi nak blogging...tapi tak banyak masa laa sekarang.
oh yee..I've won another HARAJUKU LOVER fragrance and my white water rafting photos won the best pic for Snapshot (will be publish on the August issue! yeay!). Both from CLEO....woot~ wooot~


;)
double woot yall!!!

Saturday, June 19, 2010

I Miss You

HAPPY FATHER'S DAY,
ABAH.


-Wish You Were Here-

Tuesday, June 01, 2010

Huh. Terkejut! tapi tak terperanjat~

serius, I nampak kejadian tu tadi!
I menjerit. Tapi tak tahu la if my friend, Lea terperanjat sebab I menjerit ke or dia pun nampak the incident. Like me. (o_0)

Something really happened la to me today.
I did, saw something.
Lebih je kan, I?
-emo-

Tak adalah, actually tadi waktu kat traffic light, I saw this kelisa laju jer sampai langgar traffic light. I dunno, maybe the driver tu tak perasan kot yang dia suppose kene berhenti but he keep on jalan sebab nampak jalan depan dah green light (see, memang jalan kat cyberjaya nih-complicated! Siapa setuju, angkat tangan.sekarang.)

I just saw the car berlalu so fast, then suddenly "BANGGGGG!"
One car from the right hit the kelisa!
kereta kelisa tu berpusing, yer..
-right in front of my EYEs!-
Demmit...

Ok, berbalik kepada tajuk diatas.
Ayat sokongan saya adalah : Ye, saya memang terkejut tapi tak terperanjat.
entah, tiba-tiba rasa diri macam extreem jerk.
I saw an accident. I jerit. Tapi I tak terperanjat.
Macam tengok movie!
Takut-nyeee~

Maybe sebab orang ( both drivers) okay kot.
Luckily, accident tadi tak ngeri!
heeee~

ok. tu jer I nak sampaikan.
sebenar nyer,I tak terperanjat bukan ape.
I just sentap sikit dengan permintaan I pagi tadi.


Betul, I tak minta pon things like accident ni berlaku today!
I just minta........takpelah, next entry I explain.










sambil berblogging dengar Fly.fm :

Layan plak lagu BSB, Incomplete nih.Haiishh~
(Sila belah rambut anda di tengah, semua!)